POLICE solbriller

Det har været en lækker dag. Var på markedet med min mor –> det var kæmpe stort! Jeg ledte efter: solbriller, det spanske/katalanske flag, en pung og diverse trøjer. Jeg fandt også de lækreste solbriller, mærket ”POLICE”, samt en lille pung, somer langt mere praktisk end den jeg har nu. Jeg købte også en sort, nålestribet skjorte, som er lavet af et strækbart materiale samt en basketball-agtig trøje uden ærmer. Jeg ved ikke rigtig om den sorte er for kort til mig, men jeg kan nu godt lide den :) Jeg tror den er lækker at have på hernede om aftenen…

På vej væk fra markedet, da vi skulle have noget at drikke inde på en bar, var der pludselig en pige på omkring 13-14 år der faldt omkuld pga. varmen. Vi så nogle løbe efter hjælp, så vi gik forbi… Det er godt nok vigtigt at få rigeligt at drikke hernede med den luftfugtighed (jeg tror man skal have omkring 3L om dagen).

Vi var hjemme ved Elvira for at få noget at spise, før vi smuttede til stranden. Så noget Simpsons med Oriol… Det er nu også sjovt, selvom det er på spansk *lol*.

Købte noget solcreme til 6€! Jeg synes solcreme er ret dyrt, men hvorfor fanden er det det?! PIS!

Vi så en betjent, som ledte efter noget (så det ud til). Vi fulgte efter ham og spurgte hvad han søgte. Han var åbenbart på jagt efter et ægtepar, som havde leget nuduster, hvilket havde provokeret nogle til at tilkalde politiet. Det er sgu’ da lidt latterligt hva’? Hehe…

Hjemme ved Ton & Sosi lavede min mor og jeg mad. Det var nogle vegetar-bøffer, sildemadder, snaps og øl… lidt specielt fra Danmark…Det kunne de godt lide :D Adrià kom lidt senere, da han havde været i barcelona… han ville ikke lige sige til Ton, hvad han havde købt der *Gg*.

Sosi viste mig en bog med en teatergrupe, som er ret berømt hernede (det var nogle af dem, der også havde optrådt i Kanonhallen i Kbh. og som var med vores fly herned).

Ved ikke lige hvad jeg skal i morgen. Til stranden måske? DET TROR JEG NOK!

Har taget 130 armbøjninger i dag… vil lige tage 20 til.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *