Av av av

Det gør stadig ondt på mine skuldre og arme, så jeg holder mig lidt væk fra solen i dag (vampire-style!). Hvis jeg ikke var blevet solbrændt havde jeg ligget nede i klitterne lige nu! Morfar siger at jeg bare kan tage knallerten hen til Alda, parkere den der og så tage badesti 9 ned til stranden. Det gør jeg lige så snart jeg ikke et øm længere!

I dag spiller Italien – Ukraine. Mon ikke vi skal se den? Jooo, det tror jeg nok vi skal!

Morfar skulle vaske bilen i dag, så vi aftalte at jeg kunne ligge og køre lidt rundt på knallerten indtil han smed mig en sms om at han var nede ved havnen. Jeg var ude omkring noget der hed Gammelhuse (tror jeg det var) og fik taget nogle ret stenede videoer af nogle køer :s
Jeg begynder at kunne forstå dem der synes det er fedt at køre gennem USA på motorcykel. Man ser meget mere på en kværn end man gør inde i en bil. Det er sgu’ lækkert at mærke vinden suse når man giver den gas :p

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *