Så kom vejret

Super-lækkert vejr :p Nu kan jeg kende sommeren, men jeg tror nok jeg undervurderede solen lidt. Var ude på boldbanen igen i dag, men det var ikke så klogt af mig at smide trøjen uden solcreme. Det fik jeg at føle om aftenen da jeg skulle i seng. Det gjorde nas at ligge på siden skal jeg lige love for!

I dag kørte jeg Fanø tynd på morfars knallert. ‘Kæft den er sjov at køre på, og det er helt underligt ikke at skulle bruge nogle kræfter på at komme frem. Nu kan jeg godt forstå hvorfor det er sjovt at køre bil…
Jeg var henne omkring færgen, cruisede nede langs stranden fra Fanø bad til badesti 9, og så var jeg et smut oppe på Kikkebjerg.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *