Trine og produktivitet!

I dag fik vi snakket med Trine Fedreheim angående det 6-uger lange Design Business forløb, som ligger i januar måned næste år. Det passer perfekt ind i vores planer med at starte virksomhed, og det vil hjælpe os med yderligere at justere vores idé, således at den (inden vi starter) er helt perfekt og køreklar.

Målet med dette møde var, at Trine skulle se os an og vurdere om vi kunne få gavn af dette kursus.

Vi mødtes med Trine 12:30 i House of Innovation, hvor vi præsenterede hende for vores firma-koncept. Vi viste hende lidt af vores præsentation og fik rigtig god feedback. Desværre var der ikke meget tid til rådighed, men hun fik alligevel bragt nogle relevante udfordringer på banen. Jeg kan ikke huske dem præcist (Anders har skrevet dem ned). Noget i denne retning:

  1. Vi favner alt for bredt / vil for meget på én gang. Mere snævert fokus.
  2. Vil/kan vores kunder betale for vores produkt?
  3. Hvordan kan vi sælge coaching og branding på én gang?

Men for at gøre en lang historie kort, så endte det med at Trine satte os på deltagerlisten. Kanon! Nu bliver udfordringen at finde ud af, hvordan det rent tidsmæssigt kan lade sig gøre. Jeg skal arbejde på den visuelle identitet samtidig med at jeg af og til følger med i Design Business forløbet. Det tror jeg godt kan lade sig gøre.

Efter mødet tog vi hjem til mig og arbejdede videre på præsentationen. Anders fik lagt en sidste hånd på formuleringen af vores Agenda og Manifest! Fandeme fedt at få det på plads. Så nu er det vores Mission og Vision der står for skud. Det er nogle ret centrale slides at få på plads, inden bedømmelsen i næste uge!

Selv fik jeg lavet alle SWOT slides færdige – det tog noget tid, men det hele er også tegnet i hånden! Nu begynder jeg virkelig at kunne se en ende på denne ENORME præsentation. Jeg husker tydeligt hvordan jeg havde det i begyndelsen, da jeg LIGE var begyndt på det grafiske. Jeg tænke: “Det her er The Neverending Presentation” men nu kan jeg skimte lyset for enden af tunnelen :p

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Grafisk Design. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *