Videre arbejde med Knud’s Køkken

Har lige siddet og lavet de første udkast til de billeder der skal hænge over skranken på Knuds Køkken –> de var jo oppe på skolen med al den dejlige mad, som jeg så fotograferede. Vi havde først aftalt at tage billeder kl. 08:00, men det blev udskudt til kl. 10:00 idet kokken skulle til syn hos lægen… så blev det udskudt til kl. 11:00 da Offer ledte efter tallerkener… de kom til sidst ved 12:00-tiden :| –> Det betød at jeg ikke kunne tage så mange billeder, som jeg ellers gerne ville… men der er dog alligevel kommet noget godt ud af det synes jeg. Men er lige kommet på et nyt layout til billederne. Det bliver jeg nødt til at lave i morgen, hvis jeg skal op til en bare nogenlunde menneskelig tid! hehe :)

Mor ringede også lige i dag da hun sad i bilen fra Kbh. nogle og hundrede km fra Odense. Dejligt, at flyet landede uden probs! Håber da hun kigger herover engang og fortæller.

Fodbold i dag blev udskudt til i morgen, da der nok er langt flere der kan spille der. Jeg tror det bliver PÆNT koldt! HUSK MIN HUE DENN GANG! (siger jeg til mig selv *Gg*).

Og så begynder www.lasertryk.dk at irritere mig rimelig meget. Jeg har ringet / mailet om at de skal komme med et tilbud på de MANGE ting jeg skal have trykt, men jeg har ikke hørt noget endnu –> I morgen ringer jeg så igen. Det er ved at være oppe over!

Ellers får jeg ikke lavet en skid på semesterprojektet pga. dette job, men jeg er sådan set også færdig (stort set).
Okay, så i morgen skal jeg:

    – test-printe
    – tage billeder af facaderne: garagen + køkkenet
    – få Ofer til at gennemgå titelerne + priserne jeg har skrevet på billederne (de er ikke rigtige)
    – ringe til Torben fra lasertryk.dk

Nu har jeg fået fastslået at Offer vil have 100 A3-plakater og 25 laminerede menu-kort (det skriver jeg bare lige ned her, just in case, så jeg ikke glemmer det!).

Gotta sleeeeeeeeeeep!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *