2 x 10 i dansk :)

Hey…har ikke lige skrevet så meget i dig må jeg indrømme men jeg har helt glemt det.

Fik 10 i skriftlig dansk og mundtlig dansk!!! Det er jeg godt tilfreds med.

I dag købte jeg et 32MB Compact Flash kort til digitalkamearet til 350 kr. Jeg tror at Lerman (en af medarbejderene i Sølvhjelm) var lidt muggen over at jeg havde købt kameraet på nettet i stedet for i butikken (total grineren!).

Borch var hjemme ved mig i dag for at læse spansk. Det blev nu ikke til særlig meget. Vi sad det meste af tiden og slappede af ved vandet (og i vandet). Vi satte havestolene ud i vandet så vi kunne sidde med fødderne i det.

Næste gang er det EKSAMEN! –>datalogi. Jeg synes selv jeg er godt dækket ind hvad det fag angår, men jeg må hellere læse alligevel. Jeg har fået rimlig meget selvtillid efter de to 10-taller så det går nok også godt. Stig Gohs siger at jeg bare kan komme og forberede mig i morgen kl. 09:00 i E4 (computerrumet) så det tror jeg jeg vil gøre.

Weeeeeeeeeee!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *