Afgang 08 (Visuel research)

Da jeg kom hjem fra Århus i dag, tog jeg op på skolen. Jeg fik scannet og printet nogle billeder fra de mange bøger jeg lånte på Kolding bibliotek i onsdags. Det er fedt endelig at begynde at få nogle billeder på banen, nu hvor vi fortrinsvis har arbejdet med tekst, formuleringer osv.

I en bog om Feng Shui faldt jeg over disse to billeder:

nature-01.jpg

nature-02.jpg

Hvis jeg nogensinde får en have, så vil jeg virkelig ikke tøve med at låne elementer fra de klassiske japanske haver. De er virkelig eksperter i at afbalancere de naturlige elementer.

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

2 Responses to Afgang 08 (Visuel research)

 1. dobbeltjohn says:

  Jeg hørte engang at japanske læger ordinere “let havearbejde” til folk med stress..

  Synes dog måske at den her have er en smule for puttenuttet/havenisse agtig – især andet billed (det første ser egentligt rigtigt hyggeligt ud). Jeg er mere til noget allah http://www.flickr.com/photos/darthservo/121009339/ – men hver sin smag :)

 2. JoKKe-svin says:

  dobbeltjohn –> Wauw, det kunne vores egne læger herhjemme måske lære lidt af! Jeg foretrækker havearbejde fremfor piller til hver en tid :D

  Det er ellers nogle flotte billeder du linkede til der. Kan specielt godt lide “Japanese Garden – Stairs 02”. Tak for det :)

  – J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *