Afløsningsopgaven!

*Yay* nu har jeg endelig fået skrevet lidt på den LORTE sommer-opgave! Så må jeg se om jeg kan bikse en eller anden analyse sammen af iPod’en eller noget i den dur, og så afslutte med en diskussion af “hvilken rolle designhistorieskrivning kan og/eller bør spille i forhold til designpraksis” (som det står i opgaven) *wuhu*.

I morgen mødes jeg med min far kl 07:00 for at tage med ham på arbejde. Jeg tror det bliver hårdt selvom det kun er én tur. Jeg ved ikke hvor vi tager hen, men jeg skal i hvert fald huske mit kamera. Jeg har næsten taget over 5 GB fotos og videoklip siden jeg kom herned. Det skal nok blive til 2-3 DVD’er.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *