Tomatito, regn og basket ball

Jep, så blev det lige lidt senere. Adri og Aimar er taget til en festival her i Malgrat, men jeg tror den er blevet aflyst. Lige nu regner det helt vildt, og jeg sidder og skriver i halvmørket til lyden af de mange dråber uden for vinduet, og en spansk guitar i duet med et klaver (Michel & Tomatito).

Stod og spillede casual basket ball i støvregnen, og præsterede sgu’ at få 7 mål på stribe :p Pol kom pludselig på cykel. Han skulle have været med til koncerten, men havde ombestemt sig pga. regnen, så vi spillede noget basket sammen – og så begyndte det virkelig at regne!

Da jeg stod op tog jeg over til Elvira og tog en masse billeder i haven. Hun havde besøg af en rengøringskone, som jeg også fik filmet. Hun gik rundt og sang imens hun gjorde rent – en ret god stemme egentlig.


Den sad og solede sig… Det er sjovt at tage billeder af sommerfugle, for man skal hele tiden vurdere hvor tæt man kan tage billedet før de flyver væk… Her gik det sgu’ meget godt. Den sov sikkert. Eller også var det en celebrity-sommerfugl, som var vant til opmærksomhed fra blodtørstige paparazzi-fotografer (som mig selv *g*).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *