Spansk politik og på arbejde med far

Har lige diskuteret med Ton efter afstensmaden. Vi snakkede om de problemer som Spanien har med Katalonien, og hvordan de nedgører Katalonien via. en radiostation som hedder (Ruben?). F.eks. går noget af “hjernevasken” på, at Katalanere er usolidariske og kun er ude på at få alle Spaniens penge for sig selv… Problemet er, at folk i Spanien ikke kender til sandheden, så de sluger alt hvad de hører råt. Kæmpe kæmpe problem! Løsningen på sådanne problemer er helt klart humor efter min mening. Humor kan løsne op for mange spændinger.

Stod op kl. 06:15 for at køre med min far til Tarragona. Det var kun én tur, men jeg fik ret i at den blev hård. Det er ufatteligt at man kan blive så træt af bare at sidde ned! Jeg var SÅ smadret da jeg kom hjem!


Retard” betyder idiot (retarderet) på engelsk. Jeg håber det er henvendt til dem, der kører uansvarligt!

Fik taget nogle ret fede videoklip og billeder på turen. Jeg elsker bare de gamle fabriksbygninger vi stoppede ved. Farverne, lyset og det hele er bare lækkert af en eller anden grund. Rust, råhvid og hele svineriet! – jeg fik det på cam!


Da vi holdt med lastbilen for at læsse kalken af, gik jeg rundt mellem bygningerne. Jeg faldt over disse tre lampe-agtige “gevækster” oppe på en væg. Det kunne godt ligne svampe.

Vi passerede et hus lavet af ler på vej hen til “kalk-stationen”, og på vej tilbage spurgte min far om jeg havde lyst til at gå en tur hen til huset for at tage nogle billeder – for så ville han parkere selvom det var ulovligt. Det var jeg klar på, så han parkerede og jeg traskede hen ad vejen… jeg kunne dog ikke finde stien ned til lerhuset, så da jeg fortsatte bare ud af landevejen. Så ringede min far og spurgte hvor jeg var henne. Der opstod nogle dumme kommunikationsproblemer, idet jeg ikke helt kunne forklare hvor jeg var, men til sidst fandt han mig da.


Min far skifter gear…


…og sidder koncentreret bag rattet.


Her er han ved at sænke en tube ned i lastbilens cylinder-tank for at fylde den med calcium (hvilket ikke rigtig fremgår af billedet, hehe).


Rør, som transporterer calcium fra lastbilen og op i siloen…

I morgen skulle det blive en flot dag (modsat i dag, hvor det IGEN stod ned i stænger!). Tager med far på cykeltur, men ved ikke hvorhen. Det kunne være fedt at cykle langt væk.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *