Afsted til øen

Fanø – Så fik jeg endelig sommerferie og tid til at tage over på øen. Det var ikke fordi der var specielt mange med toget eller færgen. Jeg havde ellers regnet med at det ville være proppet med tyskere og andre turister.

Pakkede bagagen i den trolley jeg anskaffede mig til Skt. Petersborg turen. Den er satme guld værd – specielt fordi den kan trækkes / skubbes (ikke fordi jeg har VILDT meget bagage med herover, men alligevel).

Smuttede i fodboldtøjet umiddelbart efter jeg var kommet ind ad døren hos de gamle. Og løb jeg ellers hen på banen ved siden af skolen og trillede lidt bold. Det er en ret lækker bane med gode mål. Målene er i hvert fald ren luksus sammenligned med de hullede sataner vi spiller på derhjemme, men det er nok også fordi der snart skal være Fanø Cup herovre – hvilket jeg iøvrigt heller ikke får at se i år, da jeg tager hjem d. 8.

Jeg havde helt glemt at der var pause i VM indtil fredag. Øv øv. Ville ellers gerne ha set fodbold med morfar i dag.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *