After Effects v. Kenneth Bonde (dag 1)

Jeg har meldt mig til kursus i After Effects på Designkolen fra mandag-torsdag fra 15-20. Kenneth Bonde har tidligerevære ansat på TV2 og arbejder nu freelance. Jeg havde gået og tænkt på hvordan niveauet ville være i kurset, og det lader til at vi kommer til at dække nogle ganske avancerede ting ved After Effects. Sweet!

Jeg noterer ALT hvad jeg kan komme til i Omni Outliner MED screen shots / illustrationer. Kenneth kom virkelig med nogle nyttige tips i dag, som jeg kan bruge fremover. Jeg ville ønske at der havde været flere af sådanne kurser i løbet af uddannelsen!

Her på førstedagen blev vi selvfølgelig sat ind i nogle af de mest basale ting ved After Effects og video/lyd, men ind imellem kom der nogle mere avancerede ting på banen såsom pre-comps og animering af masker. Senere kommer til til at snakke om expressions, men han vil dog holde det på et niveau som ikke er alt for “langhåret” som han sagde.

This entry was posted in Designskolen Kolding and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *