Aldi!

Som at løbe ind i en mur! Sådan føles det satme når man knokler røven ud af bukserne på et projekt lige op til deadline og afleverer præcis til tiden.

Efter præsentationen blev jeg bare slået af en enorm træthed… det sidder der stadig, men nu skal jeg godt nok i Aldi og have vasket tøj… altså i Aldi og så bagefter vaske tøj. Jeg vil sgu’ helst ikke gøre det i Aldi… vaske tøj altså. Ikke have sex i Aldi!!

I går ordnede jeg det sidste mht. Knud’s Køkken: et skilt med pizza, som skulle laves til at hænge over skranken. Mandag får jeg så de sidste klejner for det…

Ellers så forsøger jeg stadig at sælge mine computerspil. Det jeg vil gøre nu er, at dele pakken op i mindre dele således, at jeg sælger mine Baldur’s Gate spil for sig etc. Det er jo ikke alle der lige kan diske op med 1.399 for samtlige spil.

Ellers var Klavs og jeg nede for at træne i dag… Lækker omgang og lækre piger og dårlig musik og halv-godt vejr. Jeg må se at få mig et par “pads” til mine hænder til når jeg er på kabeltræk-maskinen og high pull –> de er bare de værste “vabelgeneratorer” jeg nogensinde har stødt på… lige udover ro-båden ved mutter i Faaborg når jeg tager turen til Bjørnø.

Aldi!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *