Star Wars Episode III – billetter i hus!!

Gæt hvem der lige nu ligger inde med billetter til Star Wars episode III… Jeps De hørte rigtigt! Det var satme også en prøve på udholdenhed at få fat i så gode pladser.

Klavs, Anders, Allan og jeg tog ud til Biocenter kl. 07:00 selvom forsalget først begyndte kl. 10:00! Vi skulle satme bare have de billetter i hus! –> og det fik vi så også :D *wuhu*! Den 19. går det så løs med aftenudflugt til Kolding Storcenter, det bliver sweeeeet!

Vores nærmest helte-agtige indsats for at skaffe billetter til os selv og andre betød, at vi glippede noget undervisning. Kom for sent til gruppearbejde. Er sammen med Anne, Tiina (udvekslings), Andreas og Jo. Problemet var, at vi kun var 3 til at begynde med… senere kom Andreas. Jo er syg kunne jeg forstå, men vi er der forhåbentlig allesammen i morgen. Der er vitterligt brug for hver eneste person i gruppen, da vi skal have det færdigt allerede ONSDAG i OVERMORGEN for fanden! Det er bare ikke lang tid vi har til at lave en bog!!

Fik de sidste klejner fra Knud’s i dag –> LÆKKERT!! Nu kan jeg snart opgradere til min store pung igen tror jeg… eller måske skulle jeg bare lade være med det. Den er fandme så upraktisk *g*. I morgen skal jeg liiige have smidt nogle penge i banken for at komme mit minus til livs. Og jeg mangler seriøst også nyt tøj, så jeg vil være god ved mig selv og finde noget lækkert til sommeren :)

Skal sådan set også have fat i en standerlampe, som har en lysdæmpe funktion. Det er ret porno at kunne skrue ned for lyset.

Derudover skal jeg have en gardinstang købt og monteret i loftet –> den har de i JYSK ved storcenteret skulle jeg mene.

Ellers ikke så meget mere. Jeg vil bare have denne typografiopgave ud af verden. Det er slet slet ikke fedt at arbejde med når vi har så begrænset tid. Øv bøv. Mit liv er i øjeblikket Designskolen. Hvor er den omkringliggende verden spørger jeg bare? Ej, det er ikke så ekstremt, men jeg har på fornemmeren at jeg meget snart skal i byen og danse danse danse.

Anders og jeg lavede burgere her til aftensmad. Total kvalivarer og gode bøffer med løg-tern som jeg lige fyrede i for at gøre dem lidt mere pikante. De lå sgu tungt i maven og nu har jeg gas *g*.

Sov super sweet satans sørøvere!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *