Praktikrapport “aftermath”

Yay, min praktikrapport blev vel modtaget på Tegnestuen! Fik god respons fra både Gert og Agnete. De gjorde mig opmærksom på nogle fejl, som jeg desværre havde overset. Dem rettede jeg efterfølgende. Agnete ville vende tilbage med kommentarer senere (måske i morgen) så det er jeg spændt på at høre.

Jeg fik sendt den afsted til IMS ved 11-tiden i morges, men jeg har ikke lige hørt fra hende. Senere i dag sendte jeg den så til Lene Bonde for en sikkerheds skyld. Nu må jeg se om der er kommet svar i indbakken i morgen.

Lavede en ret skæg debattegning i dag. Den skal I da lige se:

jp_debat_wayne.jpg
Det korte debatindlæg handler om, at John Wayne begik snigmord i filmen: “The Man Who Shot Liberty Vallance“.
Fandt et billede af John Wayne som jeg Live Tracede i Illustrator og smed ind i Photoshop. Dernæst tilføjede jeg lidt støv og ridser, som jeg jo elsker så meget :) Samme procedure med “The Sixshooter” øvert til højre der… Jeg håber den bliver trykt i farve, for den røde er sgu ret lækker på avispapir :) Nu må vi se hvad der venter i postkassen i morgen tidlig :p

Noget helt andet er de udklip som jeg havde tænkt mig at sætte i kronologisk rækkefølge inden d. 14… Jeg ved sgu ikke helt om jeg kan nå det. Først skal jeg i hvert fald lige sikre mig, at jeg kan få fat i alle pdf-aviser fra 1. februar til i dag. Dernæst skal jeg klippe alle udklippene til, så de har rene kanter til bogen. Slutteligt skal jeg have erhvervet mig en dåse spraymount, eller hvad der nu er bedst at bruge til at lime avispapir på pap med… Hvis der er nogen der ved hvad der er bedst at bruge, så sig endelig til. Jeg ville DØ af ærgelse, hvis limen gik igennem!!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

9 Responses to Praktikrapport “aftermath”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *