Praktikrapport “aftermath”

Yay, min praktikrapport blev vel modtaget på Tegnestuen! Fik god respons fra både Gert og Agnete. De gjorde mig opmærksom på nogle fejl, som jeg desværre havde overset. Dem rettede jeg efterfølgende. Agnete ville vende tilbage med kommentarer senere (måske i morgen) så det er jeg spændt på at høre.

Jeg fik sendt den afsted til IMS ved 11-tiden i morges, men jeg har ikke lige hørt fra hende. Senere i dag sendte jeg den så til Lene Bonde for en sikkerheds skyld. Nu må jeg se om der er kommet svar i indbakken i morgen.

Lavede en ret skæg debattegning i dag. Den skal I da lige se:

jp_debat_wayne.jpg
Det korte debatindlæg handler om, at John Wayne begik snigmord i filmen: “The Man Who Shot Liberty Vallance“.
Fandt et billede af John Wayne som jeg Live Tracede i Illustrator og smed ind i Photoshop. Dernæst tilføjede jeg lidt støv og ridser, som jeg jo elsker så meget :) Samme procedure med “The Sixshooter” øvert til højre der… Jeg håber den bliver trykt i farve, for den røde er sgu ret lækker på avispapir :) Nu må vi se hvad der venter i postkassen i morgen tidlig :p

Noget helt andet er de udklip som jeg havde tænkt mig at sætte i kronologisk rækkefølge inden d. 14… Jeg ved sgu ikke helt om jeg kan nå det. Først skal jeg i hvert fald lige sikre mig, at jeg kan få fat i alle pdf-aviser fra 1. februar til i dag. Dernæst skal jeg klippe alle udklippene til, så de har rene kanter til bogen. Slutteligt skal jeg have erhvervet mig en dåse spraymount, eller hvad der nu er bedst at bruge til at lime avispapir på pap med… Hvis der er nogen der ved hvad der er bedst at bruge, så sig endelig til. Jeg ville DØ af ærgelse, hvis limen gik igennem!!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

9 Responses to Praktikrapport “aftermath”

 1. A says:

  Hey man!

  Tillykke med praktikrapporten! Fedt at endelig få den færdig og at de kunne lide den på JP – går udfra du smider nogle screenshots op – det kunne være fedt! :)

  Ved sgu iøvrigt ikke lige hvilken lim du skal bruge, men håber du finder den rigtige.

  Vi snakkes!

  /Ching-Chong-Kina-Anders

 2. Fin John Wayne.
  Elsker roed, hvid og sort.

  Jeg ville bruge display/mount.

  Loooove.

 3. en says:

  Jeg har erfaring med spraymount (eller hvad det hedder nu), som jeg har brugt til collager. Spørg forhandleren om der er kommet en, der er ugiftig, ellers stil dig ude når du sprayer.
  kh

 4. JoKKe-svin says:

  EN –> hehe, jeg tvivler på at der findes ugiftig spray-lim, men der skal nok være nogle der er mindre skrappe end andre. Det enste den IKKE skal gøre er, at trænge igennem papiret og ødelægge det!!

  Jeg tror jeg bruger den blå spraymount…

 5. JoKKe-svin says:

  A –> Thanks man! Jeg tager nok lige nogle screenshots ja (men jeg har også sendt rapporten til dig, hehe).

  Chill

 6. JoKKe-svin says:

  Nikolai Lander –> Jeg tager dit råd skipper, og forsøger mig med den blå mount-tingest som ikke er så kraftig som den røde :p

  Crikey!!

 7. Anna says:

  Har selv benyttet den blå til avis mange gange. Dog skal du ikke forvente at du kan afmontere avisudklippet igen, som det ellers er meningen med den blå. Hertil er avispapiret for tyndt og går nemt i stykker.

  Men heeeelt tyndt lag lim :-)

 8. JoKKe-svin says:

  Anna –> Det skal satme heller ikke af igen da! Hehe. Jeg forsøger mig med den blå så. Måske kan jeg lokke Tegnestuen til at sponsorere en dåse :p

  “Men heeeelt tyndt lag lim” –> Altså, du mener at jeg skal spraye HELT tyndt på?

 9. Anna says:

  Ja ja da, du skal spraye det fiiineste tynde lag Jokke ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *