To forskellige tidspunkter

Helloooo… Sidder og ser VM lige nu (2-0 til Brasilien) det er fandme godt!

I morgen skal jeg ind og veksle penge til rejsen og jeg skal købe:

    – Solbriller
    – Dansk/spansk lommeordbog
    – AXE shampoo

I dag ringede min far fra nede fra Spanien. Han ville lige have de helt præcise tidspunkter at vide for hvornår jeg ankommer dernede i barcelonas lufthavn. Han sagde at min mor havde sendt 2 breve til ham med 2 forskellige tidspunkter, så jeg kan godt forstå han var forvirret.

Jeg sendte en mail derned hvor min mor skrev tidspunkterne.
Jeg fik en mail fra Heidi i dag som jeg har chattet rigtig godt med på chat.jubii.dk. Hun er overdrevet sød…

Ha’ det godt!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *