Mellemlanding i Bruxelles

Denne rejsedagbog er fra min sommerferie i Spanien år 2002. Jeg var dernede i lidt over 3 uger. Denne gang har jeg husket at skrive hver dag! – Har dog glemt at føje tidspunkter på, så jeg har blot skrevet 00:00 ved samtlige indlæg… øv øv.

Fløj til Spanien med en mellemlanding i Bruxelles, hvor jeg gik rundt i temmelig lang tid og ventede. Gate’en var blevet ændret, så det var godt at jeg spurgte om det. Flyet fra Bruxelles til barcelona var meget cool. Da vi lettede kom der nogle skærme ned fra loftet som viste informationer om hvor vi var på ruten, samt hastighed, højde og temperatur for flyet! Flyturen forløb godt, og jeg landede i Barcelona ca. kl. 20:00.

Min far stod i baren, og blev overrasket over, at jeg kom så hurtigt. Han sagde, at han kun havde ventet i 2 minutter! Vi krammede og fik en øl og kørte så hen til Ton og Sosi, men først fik vi et pitabrød på “Pans & Company”.

De var glade for at se mig hos Ton og Sosi, og Pol var så glad at han slet ikke sagde noget! Adrià har fået den svedigste computer som vi hurtigt skulle se på. Vi spillede nogle fede krigsspil som Pol ikke måtte overvære for mor Ton…

Nu er jeg gået i seng efter at have spillet en masse computer. I morgen skal jeg til stranden med far kl. ca. 10:00. Jeg skal gå fra Ton og Sosi over til Elvira’s hus, hvor jeg skal mødes med min far. Så giver jeg Elvira fødselsdagsgaven (den lille bog). Hun bliver 78 år!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *