Animationsforløb

Wooooord uuuup! Så fik jeg liiige taget mig sammen til atter at angribe tastaturet med mine fedtede fingre… ej okay, det er de ikke.

Knokler og knokler og knokler på skolen med det nye “animation-colaboration-project 2004” –> eller bare samarbejde på tværs af linierne. Med IM for at være mere specifik!

Super gruppe jeg er kommet i. Vi er fandme sjove, hvis jeg selv skal sige det (hvilket jeg jo kan blive nødt til, siden det er min dagbog det her). Anyhow, vores animation tror jeg næsten kunne gå hen og blive færdig i morgen –> men det er så UDEN lydsiden, men alligvel, så er det rart at være kommet så langt som vi er… Lidt tvivl har der været undervejs om, hvorvidt tiden kunne række til et færdigt produkt på onsdag i næste uge, men nu ser det lyst ud.

I MORGEN kommer manden bag “Terkel I Knibe” og fortæller ovre i auditoriet! I teorien har vi egentlig ikke tid til det, men når det er sådan en celebrity, så må man bare tage sig tid. Han kommer højst sansynligt også ind på nogle relevante emner… Glæder miiiig!

Ellers tog jeg mig den frihed (og risiko) at tage med til fodbold i dag… jeg har lige haft en mild form for halsbetændelse, så at rende ud og spille i t-shirt og shorts lige efter det, er nok ikke det mest intelligente træk men hvad fanden. Love to play, love to score, og scoret blev der satme også! Jeg kan sgu mærke, at jeg kommer i bedre og bedre form. Scorer faktisk en del mål, hvilket er ret blæret siden jeg aldrig har gået til fodbold i mit liv.

Nå ja, måske har jeg ikke fortalt om det, men min MUTTER er sgu draget afsted til Cuba –> universitet i Cien Fuegos. Ret crazy dame… ville bare væk fra den danske vinter, og kommer tilbage om en 3 måneders tid.

Og så modtog jeg i dag et legat som jeg ansøgte om for laaaang tid siden. Mine hænder røg sgu i vejret lige med det samme, da jeg åbnede brevet det er helt sikkert.

Hvad mere, hvad mere… hmm… jo, i morgen tror jeg vist der er julefrokost på skolen –> ret dårligt timet, men hvad fanden. Jeg skal have pebbernødder med. Dem henter jeg lige i Aldi –> billige som bare pokker, hehe.

Nu vil jeg så ydmygt trække mig tilbage, og ind i sovegemakkerne.

To the group (ladies first): Ditte is crazy-cool, Karin speaks english like a polish person, Mads makes evil looking dwarfs and I bake bread in a pot!

Hasta mañana muchacos!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *