Anne Holmfred

Kiggede ned til keramik-lokalerne, hvor Anne Holmfred talte om udarbejdelsen af pressemeddelelser og forskellige måder at få PR på.

Grundlæggede om strukturen i pressemeddelelser kan man sige, at det vigtigste skal øverst. Det gælder om, på så få linjer som muligt, at gøre det klart for læseren, hvad det handler om (besvare HV-spørgsmålene: hvem, hvad, hvor og hvorfor). Dernæst kan man så udpensle detaljerne inde i selve teksten.

Via sin avatar “Tag Albatros” viste Anne os Second Life, og hvordan man kan udnytte det virtuelle rum derinde til at skabe mange nye kontakter, samt promovere nye idéer osv. Mulighederne er nærmest uendelige – og så kan man tilmed flyve :p

Hun viste os stedet The Raft og teleporterede sig dernæst videre til stedet “Korsbæk”. I Korsbæk var der flere folk, og det var sjovt at se hvordan de pludselig flokkedes omkring Anne, da hun gjorde dem opmærksom på, at de var en del af et foredrag på Designskolen Kolding :p Der var endda en kunstner ved navn Benjamin Nybo der lige hoppede ind over skærmen og reklamerede lidt –> han skal åbenbart spille på Godset her d. 29.

Jeg oprettede mig som bruger på Second Life for nogle måneder siden, men efter at have været derinde én gang, lagde jeg det på hylden igen. Det kørte simpelthen for langsomt synes jeg – nok pga. min internetforbindelse.

Efter at have hørt Anne i dag, var jeg dog lige et smut derinde igen. Jeg hedder “Jokkesvin Republic” derinde hvis nogen skulle være nysgerrige :) og jeg kigger nok derind af og til – bare lige for at se hvordan hele den verden udvikler sig. Jeg synes sgu’ det er spændende med alle de nye platforme der dukker op på nettet.

Et eller andet sted kan jeg ikke lade være med at forbinde Second Life og The Matrix

Nå ja, Anne nævnte at hun af og til “googlede” sit eget navn for at se hvad der kom op. Mon ikke hun falder over dette indlæg en dag? :)

This entry was posted in Designskolen Kolding, Internet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *