Ansøgning om boligsikring

Sidder her og er frustreret over, at der er kommet en pakke til mig på posthuset med en ny digitizer, men posthuset er lukket!!

AAAARGH! Så må jeg vente helt til MANDAG med at kunne hente den. Hvorfor kan de ikke bare have åbent 24/7?!

Har også gang i noget ansøgning om boligsikring, men det skema jeg skal udfylde er fandme den rene volapyk for mig! Fatter MINUS af deres nærmest krypterede kodesprog om paragraffer, dårligt opsatte og meget lidt brugervenlige skemaer! Hvad sker der for dem?! Jeg bliver nødt til at spørge dem om en guide til at udfylde det, ellers skriver jeg da helt forkerte data ind (alt lige bortset fra mit navn etc.).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *