Anskaf en mac! Fucking bæreposer

*suk*. Hvordan hulen skal jeg få sparet op til den bærbare Mac, som vi er blevet bedt om at anskaffe os… Jeg leder lidt på nettet efter nogle tilbud, og har også fundet en side med nogle forholdsvis lovende priser, men de er og bliver dyre, da Macintosh er til professionelle…

…men smuk ser den jo ud. Problemet er, at jeg har brug for en forholdsvis stor skærm (på de 17″) –> ellers er det vanskeligt at arbejde med grafik på den. Det er skærmen der stjæler en stor del af pengene.

Jeg vil ha’ fat i den legathåndbog og se, om jeg evt. kan få noget støtte der.

Jeg er simpelthen så misundelig på en kammerat på skolen, der har gjort et røverkøb. En 17″ Apple G4 Powerbook bærbar… Den gav han kun ca. 8.000 kr for! UHØRT! Det er fandme under det halve… Den var næsten ikke brugt. Solgt af en, der havde brug for bærbar med en lidt mindre skærm.

Han anbefalede mig at se på siden mediamac.dk.

Jeg vil spørge Sylle om jeg kan få ham til at købe den gennem firmaet excl. moms. Kunne være nice.

Til noget andet. I dag gik vi så i krig med opgaven til kaligrafisk form. Jeg satte mig ned med en kammerat (ham med Mac’en) og vi havde den fedeste brainstorm. Idéerne nærmest fossede ud af vores hjerner… Jeg har sjældent set noget lignende. Vi afvigede noget fra udgangspunktet i opgaven, men det er næsten umugligt ikke at tænke et trin videre. Jeg publicerer på et tidspunkt skitserne osv. når vi om ca. 2 ugers tid er færdige med de 3 bæreposedesigns vi skal lave. Vi fik nogle rigtig syrede idéer som f.eks.:

En bærepose, som er ekstremt lang, så man skal bære den med løftet arm. Den kaldte vi for bæreposen til idioten. Så har vi flere udgaver af denne pose. En til de større idioter. Her er posen selvfølgelig længere. Til sidst har vi posen til de kæmpe idioter. Det er en meget, meget lang pose.

Når vi siger større og kæmpe idioter, så hentyder vi selvfølgelig til deres størrelse og ikke deres grad af idioti.

En anden idé vi fik, var er bærepose udformet som en ramme, således at de ting man kommer i posen bliver udstillet gennem den transparente plastik vi vil bruge inde i rammen. Denne pose synes jeg personligt er genial.

I morgen er der noget On Tour arrangeret af Diesel, hvor der vil være foredrag med interessante personligheder, samt workshops osv. Det skulle efter sigende være mode, der har sendt bud efter dem?

Jeg havde sgu’ ikke betalt det sidste beløb til studieturen, så det gjorde jeg i dag (er nu 500 kr fattigere). Well, jeg er sikker på, at de går til et godt formål så det nager mig ikke.

I dag lavede jeg den lille bog færdig. Den er blevet ret spøjs.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *