Restaurant: El Reno *mums*

Det var MEGET varmt i dag!!! (og fugtigt).

Chatede på jubii og kopierede LotR CD’en, så giver jeg den originale (den jeg havde købt) til Adri. Jeg husker, at han fortalte, at han manglede noget musik til når han og hans venner spille rollespil.

Fik endnu en ven på jubii (ChiliDK).

Far hentede mig kl. lidt over 11:00 hvorefter vi kørte til Blanes til hans lejlighed. Der hentede vi Anna og kørte ud til den botaniske have “Pinya de Rosa”. Den var enorm, og fyldt med alverdens kaktusser og planter. Jeg fik taget masser af billeder. Haven gik helt ud til havet, og jeg klaterede op ad en MEGET høj skrænt, hvor jeg stillede mig med ryggen mod afgrunden helt ud til hælene af mine sko, og tog 2 billeder af mig selv!

Derefter spiste vi på restaurant “El Reno” (rensdyret). Gaspacho, steak med Roquefort-sauce og Tiramisseau til dessert! (tror det kostede omkring 53 Euro, eller 35…jeg så det på hovedet, så kan ikke rigtig huske det).

Så kørte vi hjem i den glohede bil, og far og jeg tog til stranden i Blanes som var propfyldt med mennesker…det var herligt.

Vi var på stranden i rigtig lang tid, og der kom flere og flere mennesker, fordi der om aftenen var “Festa Mayor”.

Vi kørte hjem til lejligheden, hvor far sov 1 time og jeg spillede en smule computer.

Kl. ca. 21:40 tog fra og jeg til stranden igen for at se på det kæmpe fyrværkeri-show. Inden vi så det, fik vi lige en bocadillo. Min fra fik en Estrella Damm og jeg en Guinnes (som jeg ikke blev fuld af).

Så begyndte fyrværkeriet med 3 kæmpe brag. Det rystede i hovedbunden! Jeg tog igen en masse billeder, både af fyrværkeriet men også af det store tivoli der lå ved siden af…så kørte min far og jeg hjem til Ton og Sosi.

This entry was posted in Dagligdagen, Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *