På trucker-restaurant med far

Far hentede mig kl. lidt over 07:00. Kørte med ham på arbejde. En tur til Tarragona med noget calcium til at fremstille papir af. Fik efter arbejdet noget at spise på “trucker-restauranten” ved siden af hovedkvarteret.

Så badede vi i Blanes. Der var propfyldt på stranden! Jeg sagde til far, at jeg ville prøve at svømme ud til en gul bøje der lå ca. 500 meter ude i bugten…jeg kom næsten helt derud, men turde ikke svømme helt derud hvis jeg nu fik krampe. Far var imponeret af, hvor hurtigt jeg svømmede.

Solen var ved at gå ned, så vi besluttede os for at få noget at drikke på en lille café ved havnen i Blanes. Det var hyggeligt at sidde der med den sidste aftensol i hovedet.

Vi fik frysepizzaer hos Anna, og jeg var meget træt.
Ved 23:40-tiden kørte far mig til Ton og Sosi hvor jeg sov.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *