Mig i spansk TV (fra festivallen!)

Whoolla! Stod op kl. 09:30 fordi min far ville komme og hente mig kl. 10:00, men han kom først ved 12:00-tiden, så jeg ventede ret lang tid (sad ved coputeren og hørte musik etc).

Da min far så endelig kom, tog vi til stranden her i Malgrat. Det var halvt overskyet i begyndelsen, men det forsvandt igen. Her til morges regnede det helt vildt! Der var en meget kraftig strøm i havet i dag, så allesammen drev hele tiden til venstre. Det var svært at svømme mod strømmen…

Ved 18:00-tiden kørte vi hjem til Ton og Sosi igen –> min far skulle tidligt op på arbejde i morgen. I morgen tager vi på den helt store strandtur –> det sagde Ton i hvert fald.

Ringetonen på mit venstre øre er væk, så det er jeg superglad for!!

Adri chattede med Nil her til aftes, og Nil sagde, at han og jeg var kommet med i fjernsynet i en udsendelse fra festivallen –> cool nok. Nu er jeg kendt…

Jeg vil købe nogle gaver til Ton og Sosi + far fordi de allesammen har været så søde. Til Ton og Sosi vil jeg købe en lampe til deres kommende terasse, eller noget musik. Til min far vil jeg købe et specielt armbånd –> mexikansk stil.

Klokken er nu 00:41. Jeg har sat alarmen til 09:20.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *