Murphy’s red! Godnat (jeg er fuld!)

OG MY GOD (Dios mio!) Jeg er lige kommet hjem efter en tur i byen med far + Anna. Vi så fyrværkeri i Blanes og tog derefter på Mediterrani-baren, hvor jeg spillede billard med min far (jeg vandt). Så gik vi en lang tur rundt omkring i et tivoli.

Jeg er lidt fuld lige nu, så det er derfor det jeg skriver ikke er så sammenhængende…

Efter det, tog vi på en pub (hvor Anna også var). Jeg spurgte om de havde “Murphy’s red” –> OG DET HAVDE DE!!! Jeg har ikke smagt Murphy’s red siden studieturen til Madrid, så det var en kæmpe overraskelse…

Efter turen på pub, tog min far og jeg tilbage til lejligheden, hvor vi sad på terassen og snakkede… Så kørte min far mig tilbage til Ton og Sosi.

I morgen kommer han ved 10:00-tiden og så tager vi til stranden i Malgrat.

Pol og jeg var forresten også ved stranden i dag ved 12:00-tiden…

Godnat (jeg er fuld).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *