Stadig ringetone :s

Vaskede op om morgenen, Pol lavede lektier og så tog Pol og jeg til stranden. Det blæste MEGET i dag.

Adri tog til festival i Blanes på fodboldbanen –> han kommer hjem ved 02:00-tiden i nat.

Ton og jeg tog hen til Elvira for at hente en lækker kage, som hun havde bagt fordi det var Sant Joaquim (eller også er det først i morgen det er Sant Joaquim). Anyway, i morgen vasker jeg op, og så ved jeg ikke hvad jeg vil lave –> Med Adri og Pol til stranden måske…

Nå ja, jeg fulgtes med Adri og Marcel til Caprabo for at købe alkohol… de er jo stadig mindreårige –> De ville vildt gerne have mig med til festivallen, men jeg sagde at det ville være dumt når jeg stadig havde ringetone på det venstre øre…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *