Admin-bruger, hehe

Chattede med vennerne på jubii og tog til stranden kl. ca. 13:00-14:00 og kom hjem igen ved 17:00-tiden. Så spiste jeg pasta (Ton og Sosi havde spist). Chattede lidt igen og downloadede mere musik. Lavede RayJ’s profilbillede og lovede ham, at lave flere når jeg kom hjem.

Senere installerede Ton og jeg en scanner som havde stået og samlet støv. Den var faktisk rigtig god! Jeg fik det til at virke selv om alting foregik på spansk…

Joan kommer og henter nig præcis kl. 07:00. Ton og Sosi vækker mig når de står op ved 06:30-tiden. Så skal jeg på arbejde med far i morgen. Det skulle blive endnu varmere i morgen, men det gør ikke noget, for han har en lastbil med en rigtig god aircondition. Måske tager vi ud og bader bagefter…

Jeg har oprettet en ny bruger på computeren uden begrænsninger, så nu har jeg også adgang til CD-brænderen!!!
Jeg tror jeg vil købe nogle brændbare CD’er og brænde den musik over jeg har downloadet…og billederne!!!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *