På kysttur med Ton & Soci

Var med Ton og Sosi på en lang tur ud til en masse forskellige små strande også kaldet “Calas”. Det var meget varmt i dag. Vi spiste også på restaurant og så bagefter på et kæmpe gammelt middelalderslot (Tossa?). Ton og jeg tog billede med mit digitalkamera.

Da vi kom hjem ved ca. 21-tiden, brændte jeg alle CD’erne (den til far, den med alle billederne til far, Ton og Sosi og mig selv og en masse musik til mig).

Klokken var 01:30 da jeg listede i seng.

Joan har aftalt med sin gamle ven Norma, at hun skal køre mi til Barcelonas lufthavn. Jeg skal køre med Ton over til Elvira ved 10:00-tiden, hvor Norma kommer og henter mig. Joan har købt en gave il hende som tak for at hun kører mig helt derud.

I dag svømmede jeg helt ud til de gule bøjer, da Ton, Sosi og jeg var på den sidste strand i vores række af strandbesøg (det var ret nemt). Man siger at der er små hajer i vandet…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *