Johannes Torpe og poser

[23/04/04 – 21:50] Total nice dag i dag! Der var show i KUC bygningen arrangeret af Diesel og magasinet Romeo+Juliet, som har været rundt på designskolerne i DK.

Der var kendte AD’ere og kaospiloter, som holdt de vildeste foredrag. Jeg bed specielt mærke i én, som udviste så meget energi og livsglæde at det smittede af på alle i salen… jeg havde sgu’ aldrig troet at man kunne være så energisk!

Der var også en ved navn Johannes Torpe, der slog sig løs på scenen. Han fortalte om sin barndom i tylejren og om pikke, kusser og store røve på væggene. Han har været med til at starte klubberne NASA og SUPERGEIL op i København, så han var noget af en celebrity. Han har også samarbejde med GUCCI og DOLCE GABBANA! Er det lige sygt eller hvad?! Men han laver kun det, han har lyst til…

Diesel har lanceret begrebet “Diesel New Art” (eller “DNA” for short), som er en side, hvor unge designere/kunstnere kan uploade deres kunst. Det har jeg gjort.

Jon fra Popstars holdt også et foredrag. Han fortalte om, hvordan han var blevet styret af pladeselskabet og produceren og blevet tilpasset markedet så de kunne tjene flere penge. Han levede et dobbeltliv. I virkeligheden ryger Jon 20 cigaretter om dagen, men hver gang han havde en smøg i hånden i Popstars blev det klippet ud, da det sendte forkerte signaler… det er fandme manipulation!

Okay, i morgen tager jeg op på skolen for at arbejde på de poser der…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *