Oregano-fuglen vender tilbage!

Hold da fest en sjov dag! Pisse fed stemning ved bordene og konstante jokes i luften (sådan burde hver dag være!).

Var inde og få kritik (2. omgang) og denne gang synes de godt jeg kunne lave det som to plakater. Da vi var på vej ud efter mødet, sagde IMS om mig: “Den mand har simpelthen så mange stilarter!”.

Og så blev det også dagen hvor Nikolander blæste en fugl i røven. Den var godt nok lavet af papir men alligevel!

Her er de to plakater (som også kan ses som én) jeg har arbejdet på i dag. Jeg er sgu’ egentlig ret godt tilfreds med dem og glæder mig til at få dem printet i 70×100 cm og smidt på plakat-pap.

Da jeg kom hjem arbejdede jeg videre på en anden idé jeg fik med to telefonrør. Credits til Andreas P. for at forklare mig hvordan man i Illustrator kan lave seamless patterns –> NU VED JEG HVORDAN MAN GØR :D …og jeg har satme også brugt det!

Her er den plakat jeg arbejdede på hjemme:

Jeg er specielt tilfreds med baggrunden som er ret spøjs… vha. den gradient der ligger bag mønsteret med de mange små teleronrør, kommer det til at se ud som om de fader henholdsvis ind og ud. Jeg har ikke tænkt over farverne –> den blev pink ved et tilfælde *Gg* JEG SVÆRGER!

Det går bedre med min ankel, men jeg har lige taget støttebindet af og opdagede, at jeg nok havde lagt det lidt for stramt… der er nogle blå områder hist og her på min for :s Det gør jeg ikke igen! Ikke så rar en opdagelse at gøre sig.

I morgen bliver det Store Print og Opsætnings dag, hvilket betyder at jeg skal sætte 100 kr ind på kontoen og købe plakat-pap til 3 plakater *argh*. Det er så fucking dyrt!

Mht. semesterprojektet i illustration, så tror jeg næsten jeg vil begynde forfra da jeg synes min idé er ALT for simpel… Jeg så lige at nogle af de andres var blevet hængt op på gangene –> de er for lækre… det er mine ikke, så det vil jeg lave om på!

Nat

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *