Mini-fernisering af vores plakater

Så er første del af plakatforløbet “DIALOGUE 05” overstået og kl 14:00 i dag hængte vi plakaterne op (de fleste var A3-print). Mr. B (plakat-geniet fra Kina) takkede for et godt forløb og for god inspiration.

Her er de plakater jeg er kommet frem til efter de sidste kommentarer fra lærerne. Jeg nåede desværre ikke at printe dem her til ferniseringen:

Jeg synes farverne fungerer ret godt til forskel fra de forrige versioner. Jeg har gjort linien hvid i stedet for sort og lagt noget mere tekstur ind på den stribede baggrund. Nu må jeg se hvad de siger til det på mandag.

Jeg forsøger stadig at få den anden plakat med telefonerne til at fungere. Pisse svært!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *