Gambling og den anden plakat

Her er lige et billede af den plakat jeg arbejdede på i går inden jeg smuttede ud til Topper for at overvære et spil poker…

Jeg er kommet af med den klamme pink farve (total gay!). Jeg har også roteret det nogle grader så baggrunden ikke står lige, hvilket jeg synes fungerer meget bedre. Mangler lige at prøve én ting af før jeg er helt tilfreds: jeg vil lave kabler ud fra alle de store telefoner.

Mht. det der poker så spille jeg ikke selv, men det er skægt at se på. Jeg holder simpelthen mine husholdningspenge for kære til at gamble (det være Lotto, poker etc.) men sjovt nok at se de andre miste deres penge *Gg*.

Kan slet ikke fatte at det allerede jeg søndag! Det er den weekend der er gået hurtigst i hele mit liv. Føler bare ikke jeg har nået noget som helst!!

Skal op på skolen og tegne 7 tegninger til semesterprojektet, så det må jeg hellere snart gøre (de skal jo afleveres mandag kl. 09:00). Hmm, hvad skal jeg ellers på skolen? Måske lige test-printe mine plakater (alle på ét ark A3 for at spare på de overdimensionerede dyre prints!).

Nu kan jeg gå normalt uden at min ankel gør ondt, så nu mangler jeg blot at kunne løbe –> ville fandme gerne have været med til fodbold i dag. PIS!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *