Hidtil bedste mål! In luv :)

I dag fremlagde vi allesammen semesterprojektet 2005 om “Det Gode & Det Onde”. Det gik skidegodt, men det tog satme lang tid! Jeg havde ikke forberedt noget, men det gik ret godt alligevel.

Toppers projekt var sgu’ nice lavet i oliemaling på lærred –> også raffineret opsætning. Det var så illustration for denne gang!

Nu står den ellers på grundforløb i næste uge med rummelig skitsering med Peter De Vroom :D

I onsdags (d.02/02) var vi ude og spille fodbold ved 14:00-tiden i det skønneste vejr hidtil –> NOVRA det var lækkert! Man kunne faktisk ikke have hue på eller langærmet trøje… eller lange bukser for den sags skyld!

Onsdag d. 02/02/05 var dagen, hvor jeg skulle score det hidtil BEDSTE mål i mit liv! Jeg siger Jer det var nice: Dribler hen mod Ole (som er habil fodboldspiller), laver “tunnel” på ham og tager bolden videre over til mit højreben, for derefter at losse bolden ind på højre stolbe og i mål! Damn det var en lækker fornemmelse!

Nå, nu til i dag! Jeg bliver mere og mere skuffet over hvor dårlig service der er på “KOPIEN” i Låsbygade her i Kolding… Jeg har ventet i flere dage på noget de skulle have trykt for mig. De siger at de vil ringe, men gød det ikke. De siger at ens ting vil være klar næste dag, men har så alligevel ikke fået det lavet. Jeg ved ikke lige hvad der sker for dem, men hvis de ikke vil have at onde rygter spredes om stedet, så ville jeg godt nok tage mig sammen hvis jeg var dem :( I morgen håber jeg satme de har lavet det! For hver dag der går, bliver jeg stillet i mere og mere dårligt lys hos Offer…

I morgen skal jeg op og færdiggøre de scanninger jeg begyndte på her til aftes. Det er alle relevante skitser jeg scanner ind fra min skitsebog, for dernæst at printe og smide ind i en liggende A3-mappe… hvilket minder mig om, at det er sidste chance for at handle i “Arkitegn” inden hun lukker for ferie næste uge. Jeg skal have købt flg. ting:

    – plastlommer
    – papir til at printe ekstra omslag til “De 10 Bud” på

…så kan jeg ikke lige huske mere, hehe (der er sikkert et eller andet jeg har glemt).

I morgen skal jeg også til middag hos Coco med tacos og jeg ska’ komme efter dig! Må lige huske vinen (og indflyttergaven!). Man er vel en gentleman!

Min måtter kommer nok engang i næste uge (tirsdag me thinks). Så håber jeg det bliver godt vejr! Det er dagen før jeg skal til BEDØMMELSE, så måske er jeg lidt hængt op…

Sidder og skriver til tonerne af Jan Johansson *suk* det er bare helt vidunderlig musik :) Det går lige i sjælen på én (på mig i hvert fald). Det forstærker de allermest følsomme tanker jeg går rundt med –> lad mig ikke lægge skjul på, at jeg er forelsket. Mere vil der ikke blive skrevet her!

Må hellere kravle i seng –> der er fitness i morgen kl. 7 (så jeg står op kl. 06:30).

NAT!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *