Arbejde eller fornøjelse

Lækker weekend med “good vibes” i luften :p Jeg havde bare regnet med at tage en rigtig slapper denne weekend (arbejde på noget portfolio), men så brød Topper stilheden med en besked. Spurgte om jeg kom ned på Carma et smut… Tænkte lidt over det og besluttede mig så for at tage afted.

Fik en Carls Dark og vandt i Backgammon (med nød og næppe). Videre på Republikken derfra sammen med A., hvor vi sad og snakkede med M. og Ar. og fik en enkelt mere indenbords. Der var godt nok spækket med folk, men ikke synderligt mange fra skolen.

Jeg ville have de andre med på Pistop, men det endte med kun at blive M og jeg. Vi gik derhen og stod og lyttede uden for døren om musikken var værd at fyre den af til… det var den! Dj Ting, jeg behøver ikke sige mere :p Ikke så meget snak, bare dans – eller snak gennem dans om man vil ;) Blev der dog ikke så længe igen da jeg skulle til fodbold næste dag… FUCK det var skægt! – og heldigt at musikken var perfekt! Uh yeah!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Arbejde eller fornøjelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *