Arbejde med far på lørdag

Tog til stranden lige som i går. Vejret var perfekt. Efter at have været ved stranden i et godt stykke tid, kørte jeg ind til markedet i Malgrat hvor jeg besøgte Ton og Sosi’s bod. Der var mange mennesker.

Så kørte jeg hjem og chattede lidt meget på jubii og downloadede en masse fed musik til Adri, som jeg hørte mens jeg chattede. Fik nogle nye chatvenner.

Hen ad aftenen kørte Ton og Sosi og jeg til stranden da der stadig var sol. Det var lækkert. Vi svømmede rigtig langt ud, og pludselig så vi, at vi var drevet et pænt stykke væk fra vores håndklæder. Det var hårdt at svømme tilbage.

Så kørte vi hjem og spiste pizza og min far ringede, og jeg fortalte ham tiden for hvornår jeg skulle være i lufthavnen. Han spurgte om jeg ikke ville med ham på arbejde lørdag. Det ville jeg gerne. I dag havde han været i Frankrig. Jeg skal ringe til ham i morgen.
I aftes var jeg også på nettet.

Nu vil jeg se TV og gå ned og sige godnat til Ton. Sosi er vidst gået i seng. Kolkken er ca. 00:00.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *