At høre en sang for meget…

Da jeg første gang hørte nummeret “Simple Man” med Deftones var jeg solgt. Jeg tænkte: “Nøj hvor skal jeg bare høre dette nummer meget!“. Det var en fejl. Nu har jeg hørt det så meget, at jeg er blevet træt af det (hvilket jeg selvfølgelig ikke troede var muligt, da jeg først stødte på nummeret!).

Af det kan man vel udlede, at ordsproget “Alt med måde” ikke er helt ved siden af :) Jeg burde have hørt noget andet musik ind i mellem mit yndlingsnummer (eller TIDLIGERE yndlingsnummer) så jeg kunne få nydelsen til at vare længere… Egentlig en absurd tanke når jeg tænker over det: At høre alle mulige andre numre end sit yndlingsnummer, for at “spare” på det og derved ikke høre det i stykker…

Well, nu går der i hvert fald noget tid hvor jeg ikke kan høre det… Men i skal ikke snydes for lyrikken :) Den er lige her:

  Mama told me when I was young
  sit beside me, my only son
  And listen closely to what I say.
  And if you do this
  It will help you some sunny day.

  Take your time… don’t live too fast,
  Troubles will come and they will pass.
  Go find a woman and you’ll find love,
  And don’t forget son,
  There is someone up above.

  (chorus)
  And be a simple kind of man.
  Be something you love and understand.
  Be a simple kind of man.
  Won’t you do this,
  If you can?

  Forget your lust for the rich man’s gold
  All that you need is in your soul,
  And you can do this if you try.
  All that I want for you my son,
  Is to be satisfied.

  (chorus)

  Boy, don’t you worry… you’ll find yourself.
  Follow you heart and nothing else.
  And you can do this if you try.
  All I want for you my son,
  Is to be satisfied.

  (chorus)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *