At sove… Green Street Hooligans og Vinod

God daaamn det er svært at komme op om morgenen for tiden. Der var engang, kan jeg huske, hvor jeg var meget mere frisk om morgenen men det er pasé *suk*. Det hænger nok liiiidt sammen med at jeg går for sent i seng. Læg f.eks. mærke til tidspunktet for mit indlæg i går, hehe…

Det er sådan set lidt irriterende, for nu her om aftenen så “glemmer” jeg lidt hvordan jeg har det om morgenen hvis jeg kommer for sent i seng… Når jeg så vågner, siger jeg til mig selv: “Okay, i aften skal jeg senest i seng kl. 22:00!” men når jeg så kommer hjem fra skolen og klokken går hen og bliver 22:00, så har jeg bare ikke lyst til at gå i seng fordi jeg ved, at jeg bare kommer til at ligge og stirre ud i luften fordi jeg ikke er træt…

Nok om det! Har lige set Green Street Hooligans, endnu en film i stil med The Football Factory… Elijah Wood er med i den og jeg har stadig svært ved at ryste Frodo af ham må jeg indrømme… det er sgu’ lidt underligt først at se ham som lille, hjertens-god hobbit til at være en slagsbror der smadrer fjæset på et medlem af en rivaliserende fodboldklub.

Visuel identitet: I morgen har vi møde med vores firma igen (10:00). Vi skal snakke om hvad vi mener de har brug for baseret på den analyse vi de sidste par dage har foretaget af dem. Der har været en del ting oppe og vende, så jeg glæder mig til at snakke med dem om det. Håber da også de er enige med os på nogle områder!

13:30 skal jeg være oppe ved Vinod –> tage nogle billeder af en reception hvor han står for maden… Det kan være der kan falde lidt lækkert af til mig også :)

Gotta go go goooooo!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *