Fotos fra receptionen

Det var ret skægt at tage billeder til den reception for Vinod. Jeg skal lige love for at det var en seriøs forsamling med “corporate jakkesæt” og jeg skal komme efter dig! Tror også der var nogle politikere imellem, da jeg synes jeg havde set nogle af dem før…
Well, der rendte jeg så rundt mellem bordene og tog billeder af maden såvel som menneskerne. Nogle billeder var vellykkede, andre blev forholdsvis slørede. Jeg kunne godt have ønsket mig noget mere lys derinde, men sådan er det jo.

Da jeg var ved at være færdig fik jeg lidt fiskesuppe med havtaske af Vinod *mums* og så lige en klat hvidløgssmør i… det var bare lækkert! I’m a sucker for garlic…

Check lige disse billeder jeg har udvalgt:


“Undskyld hr. kan jeg få Dem til at posere lidt for mig med Deres tallerken?” hehe…


En mand der lige har fået noget af den dejlige havtaske-suppe!


En majestætisk reje på et leje af creme og sprødt brød. Lige til at sætte gummerne i… Bliver helt sulten igen.

Nu har jeg så brændt de 100 billeder på en CD, som Vinod så skal have på et tidspunkt.

Resten af dagen i dag skal jeg bruge på at brainstorme på vores corporate identity projekt, vaske tøj og glo film. Der kommer en på tv2 (kan ikke huske hvilken) men noget premiere-geil me thinks.

Nu jeg snakker film, så hentede jeg lige Fight Club i går. Havde helt glemt hvor god den er! Daamn, ham Pitt er satme godt nok en god skuespiller. Pisse god karma!

SÅ! Nu er der ikke andet for end at klikke på “publish”!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Fotos fra receptionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *