Bajer på banegården

Så er jeg på vej hjem igen fra dejlige Fanø. Det har været nogle dejlige dage sammen med bedsteforældrene. De var sgu’ kede af, at jeg smuttede hjem igen, men hey, jeg kan jo ikke være der forever.

Nu skal jeg lige hjem og se hvordan det står til hjemme i Kolding. Som sagt håber jeg, at det hele står urørt som jeg efterlod det. Det ville ikke være fedt at komme hjem til en dør der står på klem. Nope, det ville det ikke!

Lige nu sidder jeg i toget og hører på nogle ”seje” unger, der snakker om, hvor højt en af deres kammerater kan lave en såkaldt ”kickflip”. *LOL* –> det liyder for grineren at høre på!

Der sidder en ret lækker tøs over for mig lige nu, men som sædvanlig tør jeg ikke se dem i øjenene. Jeg er fandme en fucked up nørd.

Morfar tog jo med mig over til stationen, og så fik vi os en bajer ved banegården. Efter en halv times tid smuttede morfar hjem igen. Mit tog gik først om en time, men jeg har ikke noget imod at vente. Det er noget andet med min morfar, som nok er den mest utålmodige mand jeg kender. Han skabte sig over en dreng, der stod på skateboard ved stationen, men det var ikke det værste. Da vi gik ombord på færgen, brokkede han sig over, hvor langsomt folk gik om borde… *g*

Efter jeg havde pakket derhjemmefra, ville jeg lige prøve at give Mads en ny sele på, som mormor havde købt. Den var godt nok besværlig at få på, og til sidst måtte mormor da også træde til og se om hun kunne hjælpe –> det kunne hun, men selen var godt nok stor til den lille hund må jeg sige. Det hjalp heller ikke spor, at Mads hele tiden ville over og æde af fuglekuglerne og det tørre brød der var lagt ud.

Nu har jeg ikke mere at sige for denne gang, men jeg vender frygteligt tilbage når jeg kommer hjem… nåå ja, når jeg kommer hjem skal jeg lige have købt et par solbriller og så skal jeg lave nogle ændringer på det design jeg havde lavet for Sylle til addiktiv sygepleje –> der var noget med et inputfield, som skulle ændres helt. Det var ikke kompatibelt med W3 standarden, hvilket det hele helst skulle være.

Ciao motherfucker!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *