Smug-spisning med morfar

Vi har lige været ude og se på veteranbilerne igen. Denne gang kørte de faktisk om kap. Morfar og jeg nåede at se to ret hurtige motorcykler køre mod en ret chanceløs, lille bil.

Mormor blev siddende i bilen, og morfar og jeg gik hen forbi en isbod, hvor jeg købte 3 is. Mormor skulle have haft den ene, men den sagde morfar bare at jeg kunne spise, hvilket jeg så gjorde (udover min egen is altså!) –> og det var 2 store Magnum is *mums*. Morfar sagde, at jeg ikke skulle fortælle mormor, at jeg havde spist hendes is, da vi kom tilbage til bilen.

Så kom vi tilbage til bilen, og mormor havde lyst til en ordentlig vaffelis. Det købte morfar og jeg så henne på Stoppestedet. Og så skulle jeg jo også have en vaffelis med 3 kugler, for ikke at virke mistænkelig på mormor, som jo ikke vidste at jeg havde konsumeret hele 2 is før det :) Så nu er jeg pænt mæt!

Tidligere i dag, cykelde morfar og jeg en tur ud til havnen, hvor vi sad på ”drankerbænken” og fik os en bajer. Jeg tog nogle billeder af færgen da den kom ind, og var også ude på molen for at se på den ophængte redningsbåd. Og så så jeg en pige, der så pænt sød ud.

Da vi kom hjem, opdagede jeg, at min skjorte vendte med vrangen udad –> øv!

I morgen cykler morfar og jeg ud og ser på nogle bunkere hvis vejret er til det. Jeg skal i hvert fald have nogle billeder af dem, det er helt sikkert!

Og hvor dælen er mine badebukser (ikke fordi jeg har brug for dem lige nu, men alligevel)!?

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *