En af de dage… *s* :D

Fantastisk dag! – Ja, jeg ved godt jeg har det med at bruge ret store vendinger, men det VAR virkelig en helt fantastisk dag (delvist pga. noget jeg ikke lige skriver om her).

Jeg nåede godt nok ikke alt det jeg havde planlagt, men det jeg nåede var tilgengæld super-fedt!


Sad udenfor og betragtede morfar i færd med at tage kanterne på plænen. Det er ham der står for det, imens jeg slår selve græsset.

Kørte den hidtil længste tur på knallerten – ud til Pælebjerg, langs stranden fra Sønderho til Rindby og tilbage langs stranden til Sønderho, hvor jeg tog den normale vej hjem til Nordby.

Ude ved Pælebjerg parkerede jeg dyret. Iført min kasket og solbriller og en flaske vand i hånden, fortsatte jeg til fods i den bagende varme. Skød nogle film hist og pist – bl.a. af nogle ret søde ænder der tiggede brød for vildt! De svømmede dog ret hurtigt væk igen, sikkert tænkende noget i retning af: “Årh total nederen fyr der ikke har noget brød med mand! Han sidder bare og filmer os som om vi var dyr i en fucking zoo! Kom vi skrider!“. Jeg er ikke populær blandt ænder på Fanø tror jeg :s

Da jeg fik varmen ved Pælebjerg, tog jeg videre ud til Sønderho, hvor jeg som sagt tog stranden tilbage mod Rindby. Det var SÅ fedt at cruise langs kysten med L.O.C. på min iPod og vinden i håret. Havde ikke hjelmen på denne gang (den ser så nørdet ud) men mødte heldigvis heller ikke politiet :p *wankers*.

Badede i Rindby og tog lidt sol oppe i klitterne. Først lagde jeg mig lige til højre for “Stoppestedet” (en grill bar), men der var nogle der spillede umti-umti musik, så der gik ikke længe før jeg gik videre. Jeg fandt et helt perfekt sted: en klit i skyggen som tilmed var så høj at den skærmede af for trafikken bagved :p Der lagde jeg mig og tænkte over det opkald jeg havde fået på mobilen, da jeg lå det første sted (det som var med til at gøre dagen helt fantastisk, men som er for privat til at skrive om her *s*).

Fik da trillet noget bold som planlagt – og i ret lang tid faktisk. De havde sgu’ fjernet det store mål jeg plejede at spille på, så jeg måtte nøjes med et mindre et. Tilgengæld stod der en stor sprinkler på banen som jeg stod og jonglerede ved. SKØNT!! Det var som at stå under en bruser, bare ude på boldbanen :p Vandet der blev skudt ud af sprinkleren blev til støvregn og dannede en konstant regnbue. Jeg ville ønske nogen havde taget et billede af situationen: Aftensolen der fik nåletræerne til at kaste lange skygger hen ad det gyldne græs, og mig jonglerende med bolden under regnbuen… Hmm, den må jeg indprinte i hukommelsen!!

VM semifinale: 1-0 til Frankrig over Portugal :s Kedelig kamp. Holdt på Portugal… Øv øv!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *