At flyde på vandet i måneskinnet…

Adri vaekkede mig ved 07:00-tiden og vi tog til Barcelona med tog sammen med Eloy og Marcel.

Da vi kom hjem spillede vi computer og saa kom Aysia.

Min far kom lidt over 19:00 og vi koerte til Blanes for at bade i den lune aften-luft. Der var ikke mange folk. Min far og jeg laa og floed i vandet og kiggede op i himmelen som om vores kroppe var vaegtloese… Vildt laekkert.

Saa koerte vi hjem til hans lejlighed og badede og saa Ace Venture mens vi spiste laekker fladfisk (uden ben!) og muslinger der smagte af Gaspacho.

Saa tog vi et smut ind til “Mediterrani” baren i Blanes, hvor vi fik nogle oel og spillede to spil billard. Der var danskere i baren som jeg snakkede med. Nogle toeser og nogle fyre som boede paa et hotel op ad bakken –> de skulle vaere her to uger endnu…

Nu er jeg traet for nu er klokken 03:29.

I morgen kommer far ved 11:00-tiden og saa koerer vi en tur –> maaske skal vi op og flyve i luftballon. GODNAT!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *