(Como Dios) Bruce Almighty

Tog til stranden tidligt om morgenen –> det var laekkert fordi der ikke var saa varmt og ikke var overfyldt med folk.

Ellers skete der ikke det helt store. Senere kom Alberte og Eloi og vi koerte ind til biografen i Blanes for at se “Como Dios” med Jim Carrey og Jennifer Aniston –> En der hed Marcel (Adri’s ven) moedte os derinde. Jeg forstod ret meget af filmen, meget pga. Jim Carrey’s geniale mimik. Det er helt sikkert en film jeg vil se igen paa engelsk.

Naa ja, jeg skrev et postkort til min mor da jeg var paa stranden –> jeg sendte det i dag.

Da vi kom hjem fra biffen, spillede Alberte, Adri og jeg Unreal Tournament (og var meget opmaerksomme paa, hvis Ton eller Sosi kom ind!). Min far ringede og han sagde at vi kunne lave noget sammen i morgen ved 18:00-tiden –> han kommer og henter mig (vi skal spille billard). Men foer klokken er 18:00 skal jeg med Adri og nogle af hans venner med ind til Barcelona –> der er en der skal koebe en punker-jakke, og der er rigtig fede butikker i Barcelona. Adri er en rigitg punker/anarkist-type.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *