Rundt på knallerten igen igen

Dagen begyndte aktivt og endte afslappende med aftensol og Bossa Nova – så det har egentlig været en ret afbalanceret dag.

Det var overskyet i morgentimerne og egentlig ret forfriskende sammenlignet med gårsdagens intense varme. Dejlig med et sådan vejrmæssigt afbræk (det skulle vist fortsætte de næste par dage).

Spillede noget bold i det nogenlunde overskyede vejr. Der kom også nogle tordenskræl, men det blev ikke til mere.

Tog knallerten ud til et sted jeg ikke havde været før. Det var Fanø’s østkyst tror jeg. Efter at have fulgt en grusvej nogle kilometer, kom jeg derud. Der var nogle store bunkere og en masse døde krabber :s Gik lidt rundt i nogle siv (forsøgte at skabe en jungle-stemning, hehe) og gik så ellers rundt og så på landskabet…

Efter aftensmaden greb jeg morfars cykel og gled ned til Rindby Strand i et dovent og livsnydende tempo. Det eneste jeg skulle nå var at ligge i solen, og måske endda snige mig til at dybbe fødderne i Vesterhavet :p

Før jeg nåede Rindby var jeg et smut inde forbi havnen (nede på molen) hvor jeg sad og så Fanøfærgen stryge forbi. Cool udsigt og fersk luft!

Shit, nu må jeg hellere komme i seng. Sidder i stuen og de gamle sover. Vækker nok mindst én af dem når jeg daffer ud og børster tænder :s

Jeg skal hjem i overmorgen, så jeg skal udnytte dagen i morgen bedst muligt!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *