SælSafari :p

Ooooh la la! 2-0 til Italien som spillede mod pølsetyskerne i semi-finalen til VM! Det var en helt kanon afslutning på kampen, da der i overtidens sidste minutter blev sat to italienske perler i kassen. Verdensklasse! Jeg havde satme godt nok regnet med straffesparkskonkurrence, men det blev det heldigvis ikke til!

Katamaran for en dejlig Havsafari! (www.nordline.dk). Morfar og jeg tog afsted ved 13:30-tiden med den lille fiskekutter-lignende båd, der i virkeligheden var en mine-ryder *weird*.
Vi var en del ombord på båden, som sejlede rundt i farvandet ud for Fanø. Den ene skipper fortalte om sæler, og hvordan kysten har ændret sig betydelig fra dengang han var knøs og til i dag.

På et tidspunkt smed de et net i vandet for at få nogle krapper op til de mange under der var ombord (de skulle jo også ha’ lidt skæg og ballade). Skipper-manden spiste en af de levende rejer og spurgte om der var andre der ville prøve. Jeg nappede en med det samme, men der var sgu’ ikke andre der havde lyst. Den knasede og smagte lidt salt, så det havde ikke været meget mere anderledes at tykke noget vådt strandsand :p

Mit nyindkøbte kamera kom virkelig på manddomsprøve under denne tur. Optog et HAV af videoer og tog da også nogle snapshots. Glæder mig til at se dem igennem i morgen med mormor. Prøvede bl.a. at optage gennem morfars kikkert. Det tror jeg faktisk blev nogle ok resultater…

Tog knallerten ned til stranden for at komme i Vesterhavet for første gang i år (og før semi-finalen gik i gang 21:00). Mormor og morfar tog bilen derned. Destination: Rindby strand. Lå og fræsede i sandet side om side med morfars bil da vi nåede derned… pisse skægt!
Intet problem med at komme under. Vandet var mindst 20 grader og helt perfekt!

Mad: lassagne :p

Planer for i morgen: Fotosafari på knallerten. Trille noget bold ved 17-tiden. Til stranden om aftenen (MED kamera).

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *