God samtale med far *s*

I dag har det vaeret en speciel dag for mig. Stod forholdsvis tidligt op, spiste morgenmad, laaste op for Adri, som kom hjem fra festivallen i Sant Pol og braendte 6 CD’er med Jackass + musik.

Adri var faldet i soevn foran fjersynet *gg*.

Min far kom ved 13:00-tiden og vi koerte til stranden ved Santa Susanna, hvor vi var et godt stykke tid. Saa fik jeg noget at spise hos Elvira’s, hvor vi ogsaa fik os et brusebad. Miguel var der ogsaa og vi tog ale tre i byen for at spille billard. Jeg drak 3 Guinness og vandt ét spil billard (over min far). Miguel vandt over baade mig og min far.

Paa hjemturen da min far og jeg holdt uden for Ton og Sosi’s hus, fik vi os en rigtig god snak –> indholdet af samtalen er for privat til at naevne her, men det han sagde betoed virkelig meget for mig.

Min far havde snakket med Finna og vil finde en mobil til mig en dag. Jeg skulle bare ringe hvis jeg ville med paa arbejde igen.

I morgen skal Pol paa ekskurtion til Pyrenaeerne og spille violin.

Jeg vil staa op ved 08:50-tiden og forberede til morgenmaden for Ton, Sosi, Adri og Pol (som en overraskelse).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *