Bankrådgiver, øv dig på spansk!

Hi… Sidder lige og er ved at brænde alt det, som jeg ikke kan undvære fra min com ned på CD’er…

Jeg tror jeg venter med at formatere, indtil jeg har helt styr på, om han vil sælge mig den bærbare Mac der (det er en fyr på mediamac.dk der har sat sin mac til salg til en meget billig penge)… Han har ikke svaret på den sidste mail jeg har sendt… lidt irriterende.

Jeg har aftalt et møde med min bankrådgiver på mandag, og så skal vi snakke om mine muligheder for at låne penge til den bærbare der.

Rigtig, rigtig lækkert vejr i dag –> men fååårk hvor det stomede sidst på “die Tag!” (der? die? das?) –> fuck det, jeg skal hellere øve mig på mit spansk end tysk. Rejser til spanien d.1 august…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *