Barq.dk v2

barq2

D. 10 marts 2009 lancerede vi den første udgave af websitet for vores virksomhed Barq. Nu (4 måneder efter) er vi klar med en ny udgave af sitet, med mange navigationsmæssige forbedringer samt et mere sammenhængende udtryk. Det er vildt fedt endelig at have den oppe, men der er dog stadig nogle tweaks før det er helt perfekt.

This entry was posted in barq, Grafisk Design, Illustration. Bookmark the permalink.

One Response to Barq.dk v2

 1. Dude…

  hvis jeg var jer ville jeg holde mig væk fra flash, med mindre i har kickass works der kan præsenteres i fullscreen. Det er der flash kommer til sin ret. Sådan som jeres umiddelbare framework ser ud, virker det ikke til at i har tænkt jer at bruge fullscreen som en option.

  Nogle få pointers:
  – Lyd: Hvis i bruger lyd så sørg for at det kan slukkes, da det ikke alle der gerne vil/må/kan have det kørende. Giv folk et valg, ellers smutter de fra jeres side.

  – Frames = no no
  Old school. Sørg hellere for at jeres navigation sidder i samme flash fil, og have backup til dem der ikke har flash installeret, I know det er de færreste der ikke har det installeret, men f.eks. store virksomheder har IT policies som gøre at man ikke kan installere/opdatere flash. Vis alternativ indhold til dem, så de ikke bare forsvinder fra jeres site.

  Et valg til et cms som kunne gavne jer ville være noget som Drupal, eller better yet WordPress, som du også selv buger ;-) WP kan customizes til det uendelige og er et klart bedre oplevelse, på admin siden, end at skulle opdatere flash og xml filer. http://www.psd2html.com laver udmærket frontend til WP, drupal osv og så er det også relativt billigt.

  Folk kommer for at se jeres arbejde og det ville være ærgeligt at de så bare forsvandt, da nogle ting i har lavet virker interessante. Giv dem en god og painfree oplevelse and they’ll be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *