Besøg af mormor og morfar (slik –> mmm)

Okay… havde besøg af mormor og morfar i dag ved 11:30-tiden, men først var jeg oppe på skolen til IT-kursus fra 09:00-11:15. Det tog lidt længere tid, så da jeg kom hjem var mormor og morfar allerede kommet (de havde ventet ca. 15 min).

De havde læssevis af mad med + cola, slik etc. etc. Vi kørte ud til storcenteret for at se på bukser til mormor. Så kørte vi op og så på skolen, hvor der var heftig aktivitet, da der var ved at blive forberedt til fredagsbaren…

I morgen (i dag) vil jeg smutte op på skolen for at tegne skitser, skitser og atter skitser… skal have ca. 50 arbejdstegninger klar til tirsdag, så der bliver tryk på!

I dag har jeg også arbejdet lidt på den side, som jeg ikke må snakke om endnu –> lavet reklame billeder og rettet lidt på selve siden…

Hey hey hey!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *