Brev til far

Min far har snart fødselsdag (samme dag som min *s*) så ud over at have ligget syg i dag, har jeg forsøgt at sammensætte en gave til ham. Det sidste han sendte mig var lykkearmbåndet, hvilket jeg elsker over alt på jorden, så jeg ville prøve at lave noget som kan bringe ham held og lykke i sin dagligdag helt dernede i spanien. Jeg har lavet en lille “lykkepose” som du kan se billeder af her:


Posen har jeg lagt i en konvolut, men ladet snoren stikke ud.


“Lykkeposen” er sådan set bare en the-pose som jeg har tømt for indhold.


Oversat: “Inden i er der 18 positive ord og navnet på din søn”


På rispapir har jeg så nedskrevet 18 positive ord, som jeg ønsker skal følge min far og bringe ham held. Derudover har jeg skrevet mit eget navn så han kan have en del af mig med i posen… Ordene kan knap nok læses gennem posens papir, men det synes jeg kun gør det mere specielt…

Jeg håber han bliver lige så glad for den, som jeg blev for armbåndet.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *